torstai 13. maaliskuuta 2014

Way too pink :), bh 11/31

Täällä vihdoin ja viimein tuli tänään jotain valmistakin mutta enpä sitten ehtinyt kuvaamaan ennen kuin tuli liian pimeää. Eli palaan siihen joku toinen päivä. Tänään siis taas turvaudun arkiston aarteisiin ja sieltä löytyi tällä kertaa tällainen, valmistunut jo tammikuussa.


Neiti viikon-päästä-10v poseeraa onnisoikeena uudessa pipossa. Lanka on neonpinkkiä Isoveljeä vaikka kuvissa taitaa kyllä vääristää jonkin verran. Palmikko ja idea löytyi täältä


Mä en ole kyllä moneen vuoteen oikein innostunut näistä palmikoista enkä tiedä innostuinko vieläkään. Palmikon ekat silmukat irvistää hiukan mikä häiritsee omaa silmää, joskin ei käyttäjää. Tupsu meni myös melkosen lailla pilalle mutta sekin ilahdutti siitä huolimatta käyttäjää :) Ehkä mä vain olen ihan liian kriittinen...

Mutta edelleen olen joutunut melkoisen hidasta tahtia näitä lankailuja tekemään. Kädet voi jo paremmin mutta vieläkään ei uskalla täydellä teholla posotella menemään. Mutta siitäkin huolimatta nyt koukku käteen ja lankailemaan :)

8 kommenttia:

 1. Neiti 10v. on kaunis. Taitavan äidin tekemä hieno pipo sopii mainiosti!

  VastaaPoista
 2. Hyvän pinkki ja tykkään palmikosta. Itse en palmikoita osaa tehdä, niin ihailen muiden tekemiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy sanoa että helppoa ei ollut minullakaan mutta sellainen kiemurapalmikkopuikko oli avuksi. Kannattaa kokeilla.

   Poista