sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ja taas myöhässä.... , bh 8/31

Bloggaajan haaste ei selvästi ole minua varten :) Ei yksinkertaisesti riitä aikaa ja voimia istua joka päivä koneelle kirjoittelemaan. Vaikka en kauheasti vielä osaa kuvia käsitellä ja muuta niin silti yllättävän aikaa vievää on saada yksi postaus ulos. Toki välillä menee nopeammin mutta yleensä ei minulla edes lyhyeen postaukseen tunti riitä. Ja se on paljon tämän äidin päivässä. Täten siis lupaan etten ota haastetta liian vakavasti ja saatan jättää postauksen tai pari väliin :) Tässä siis yhdistetty eilisen ja tämän päivän postaus.

Minä olen ihan kyllä ulalla vielä tästä bloggailusta. Kuvat otan kännykällä ja bloggailen miten sattuu ja usein harvakseltaankin. Kuviakaan en ole osaanut käsitellä. Mutta sitten Facebookissa Käsityöblogit-ryhmässä sain vähän linkkivinkkiä, tästä sinne klik. Tuon tutoriaalin aiheena on bannerin teko mutta sinne asti en vielä ole päässyt :)

Mutta tuo PicMonkey! Vaikuttaa varsin mahtavalta sovellukselta miljoonine vaihtoehtoineen ja ties mitä kaikkia ominaisuuksia siellä onkaan! Minä kun en ole aikaisemmin tällaista harrastanut, ihastuin. Nyt vain vielä tarvitsisi opiskella käyttämään tuota ohjelmaa. 

Tässä parit kuvat joita yritin vähän ohjelmalla muokata ja lisätä nuo tekstijutskat tuonna alalaitaan. Ei järin hienoja tullut mutta ihan jees mun mielestä :) Sainpa jotain nappeja painella ja kokeilla. Nämä kuvat on otettu jo viime syksynä. Mitään uuttahan täällä ei edelleenkään ole valmistunut... Kaikki neulottu Novitan Bambu-langasta.


Ihanainen pikku-ukkoni uudessa ruokalapussa. Malli omasta päästä. En muuten suosittele kuivausrumpua tälle langalle! Meillä vahingossa joutui ja oli sitten heti todella kulahtaneen näköinen :( Uusi ruokalappu tilalle on nappia vaille valmiina ollut siitä asti.


Tämä siivousrätti tehty tällä ohjeella. Maailman helpoin ohje ikinä :) Langat näköjään päättelemättä vielä tässä kuvassa mutta haitanneeko tuo. Rätti lähti Marttojen arpajaispalkinnoksi.


Tämä rätti tehty myös omalla ohjeella jonkin netissä olleen kuvan pohjalta. Ihan en saanut siihen mieleistä mallia mutta käytössä on ollut. Harmi vain että tein liian pienellä koukulla niin tuli hitusen liian tiivis. Kuivuu siis liian hitaasti. Mutta imee vettä aivan uskomattoman hyvin.

Tämä tiskikukka on tehty tällä ohjeella. En ymmärrä miksi olen ottanut vain tuollaisia puolikkaita kuvia? Jokin mielenhäiriö selvästi iskenyt. Tämä lähti kaverille pikkujoululahjaksi.

Siinäpä nämä tällä kertaa. Huomenna jatkan uudella innolla  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti