maanantai 24. maaliskuuta 2014

Huups... bh 19/31

Viikonloppu meni sitten ihan ohi blogipäivitysten osalta ja bloggajan haasteesta laahaan perässä jo todella reilusti. Mutta niin kuin itselleni jo aiemmin lupasin, en ota stressiä aiheesta. Viikonloppuna meinasi alkaa flunssaa pykäämään päälle eikä vieläkään ole kauhean ihmismäinen olo :(

Lauantaina jaksoin kuitenkin raahautua Marttojen Martan kalapöytä-kurssille. Oli muuten mielenkiintoinen neljän tunnin sessio kalojen käsittelystä ja päästiin myös kokeilemaan erilaisia kalaisia reseptejä. Namia oli muun muassa pestotäytteiset silakkapihvit! Vaikka en silakoiden ystävä suuremmin olekaan niin nämä oli todella todella herkullisia. Silakkapihvien perusohje löytyy täältä ja väliin kannattaa kokeilla tätä pestoa.

Sen verran kuitenkin on tuo alkava flunssa oloja heikentänyt että kauheasti en ole jaksanut käsillä mitään tehdä. Kesken olisi useampikin projekti mutta valmista ei tule taas millään. Aloitin uuden Titaniumin ja siihen sopivat tumppuset violetista 7 veikasta. Molemmat edistyy tuskastuttavan hitaasti. Useamman päivän pakertamisen jälkeenkin valmiina on vasta puolet yhdestä tumpusta ja ainaoikein-osio Titaniumista. Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa...

Mutta jotta ihan ei menisi valittamiseksi ja keskeneräisyyksien luettelemiseksi tässäpä tämän päivän pläjäys arkistojen aarteita..


Nämä on tehty mummin jämälangoista mistä olen vähän kaikkea muutakin touhuillut. Oletettavasti melko paljon on seiska veikkaa ja vastaavia jämiä. Värit valittu sen mukaan mitkä ei sovi mihinkään muuhun työhön eli tähän on ängetty kaikki jämien jämät. Nämä lähti jo aikoja sitten siskon koipia lämmittämään. Itsellekin silloin suunnittelin tekeväni omat mutta edelleenpä ovat tekemättä :) Mallia näihin voi ottaa vaikka täältä tai täältä. Nämä tein omasta päästä, vain kasaamiseen katselin suuntimia netistä löytyvistä ohjeista.


Nyt täytyy joutua taas jatkamaan päivän puuhia eli oikein mukavaa maanantain jatkoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti