perjantai 21. maaliskuuta 2014

Way too pink, part 2, bh 18/31

Pakko oli jatkaa näiden neon lankojen tuhoamista kun neidillä on synttärit tänään ja toiveissa oli kännykkäpussi. Tyttö on lähdössä vähän reissulle synttäreiden kunniaksi joten aamusta tuli kiire ottaa koukku käteen ja laittaa tuulemaan. Valitettavasti lopputulema on juuri sen näköinen että on tehty kauheassa kiireessä mutta eiköhän tuo tähän hätään mene.


Lankana oli tällä kertaa SMC Bravo jota löysin sattumalta pienestä ompeluliikkeestä. Lanka oli todella halpaa, muuta kehuttavaa siitä ei sitten löydykään. Ikävä natisevan oloinen akryylihirvitys etten sanoisi. Ei mitään käryä mihin tuon lopun laitan kun ei tuosta mitään huiveja/pipoja tehdä kun ei tunnu kovin kivalta ihoa vasten. Nelosen koukulla posottelin menemään joka toinen kerros pylväitä ja joka toinen kiinteitä silmukoita. Nappi sattui löytymään omista varastoista. Vaikka väri on ehkä hitusen liian vaalea tähän niin on kuitenkin kiva lisä muuten vähän onnettomaan tekeleeseen ;) Tarttee vissiin väsätä parempi jahka joudan.

Sitten onkin pakko taas juosta. Ruisleipätaikina odottaa leipojaa ja lounas laittajaa joten mentävä on. Oikein ihanaa perjantaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti