perjantai 7. maaliskuuta 2014

Paha peitto, bh 7/31

Koska edelleenkään ei mitään valmista näytä tulevan jatkoin kuvakansioiden selailua ja etsiskelin jotain jaettavaa. Tämä peitto tuli vastaan arkistojen uumenista.


Kun neiti nro 3 oli pieni eli noin nelisen vuotta sitten, päätin virkata pinnasänkyyn päiväpeiton. Kauheassa touhussa aloin tätä virkkaamaan Novitan FlipFlop langasta isolla koukulla ja pian tuli valmista. Mutta sitten iski yök. En vaan tykännyt. Nuo värien sommittelut meni ihan reisille ja teki koko peitosta jotenkin rauhattoman ja yhteensopimattoman näköisen. Työ hautautui lanka-arkun pohjalle vuosiksi langan päättelyitä vaille valmiina.


Vuoden alussa kun aloitin Projekti 2014 :n, kävin läpi lanka-arkkua ja tämä tuli sieltä vastaan. Mietin jo että puranko koko roskan vai nakkaanko roskiin mutta sitten tämä samainen neiti nro 3 tuli paikalle ja ilmoitti että hänen peitto. No niinhän se on ja ei auttanut äidin kuin päätellä langat ja todeta että vielä tuota tekelettä on katseltava. Tyttö on onnellinen pinkin peiton omistaja ja äiti yrittää olla onnellinen että tekeleeni tytölle kelpasi :)

Harmi etten enää muista mistä tuo neliömalli on kotoisin. Todella kivan näköinen ja tuota voisi käyttää johonkin muuhun projektiin. Täytynee tutkailla saisiko tuosta peitosta arvailtua miten on tehty.

Mutta siinä tämän päivän postaus, vähän meinasi pakko pullaa olla joten pyydän anteeksi hitusen ärsyyntyneen ilmapiirin :) Sopii kyllä postaukseen sillä tuo peittokin saa minut pahalle tuulelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti