tiistai 11. maaliskuuta 2014

Ihanaa!, bh 9/31

Siis se on ihanaa että puhelimeni tuli huollosta :) Nyt luvassa pientä hehkutusta sekä puhelimesta että vakuutusyhtiöstä.

Parisen viikkoa sitten onnistui perheen pienin hajottamaan puhelimeni näytön. Itku meinasi päästä kun Samsung Galacy S4:n näyttö olikin yks kaks pieninä sirpaleina. Onneksi tajusin ihan ensimmäisenä soittaa vakuutusyhtiööni. Ifissä puhelimeen vastasi mukava nainen joka ensimmäisenä tarkasti että vakuutukseni kattaa vahingon ja ilmoitti samaan hengen vetoon että koska minulle ei ole sattunut vahinkoja pitkiin aikoihin, omavastuuta ei ole ollenkaan!

Seuraavaksi hän yhdisti minut suoraan korvauspalveluun. Esitin pikaisesti asiani uudelleen ja ennen kuin ehdin edes tajuta, asiakaspalvelija antoi korvauspäätöksen ja rahat oli jo matkalla tililleni. Parissa päivässä rahat oli tilillä ja puhelin matkalla huoltoon.

SCF huolto toimi myös tilanteessa varsin mukavasti. Netissä sai tehtyä itse vikailmoituksen ja postiin ei tarvinnut maksaa mitään vaan postimaksut sisältyivät loppulaskulle. Huollosta ilmoittivat heti, kun vauriot oli arvioitu, tarkan kustannusarvion. Joka muuten piti eurolleen! Ja kun puhelin oli huollettu, se toimitettiin suoraan kotiovelle. Eli ei pöllömpää palvelua :) Huollon tilannetta voi kätevästi seurata reaaliajassa netistä eli olet koko ajan kartalla missä vaiheessa mennään.

Ja kun tämän kaiken lopuksi vihdoin sain oman ihanaisen kännykkäni käteen, huokaisen taas ihastuksesta. Olen niitä ihmisiä joilla elämä on kännykässä. Eli hoidan sillä kalenteria,  sähköpostia,  pankkiasioita, netissä käynnit jne ja tänään myös tämän postauksen :) En voi muuta kuin sanoa että suosittelen kaikille puhelimen suurkuluttajille. Puhelin jaksaa pyörittää kiukuttelematta suuremmatkin ohjelmat eikä juurikaan jumita kuten vanhemmat sisaruksensa. Ehdoton elämänkumppani niin kuin laitteen mainoksessakin todetaan.

Mutta siinä se surullinen tarina onnellisella lopulla :) Minä jatkan nyt tätä aivan loistavaa päivää ja toivotan kaikille vähintään yhtä hyvää ja aurinkoista tiistaipäivää :)

Ihanainen elämän kumppanini ♡

2 kommenttia:

  1. Ihana lukea tällaista, kun usein kaikki mitä vakuutusyhtiöistä tms. kirjoitetaan on negatiivista. Tästä jutusta tuli hyvälle tuulelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta :) Oli kyllä niin hyvä mieli tuota kirjoittaessa että hyvä jos tarttui vähän muihinkin!

      Poista