lauantai 15. maaliskuuta 2014

Vihdoin jotain valmista!, bh 12/31

Jei, pitkästä aikaa jotain valmista esiteltävää :) Hitaasti nämä edistyi mutta ei haittaa. Juuri sopivasti ehtivät valmiiksi kun lumet satoi takaisin maahan.


Lankana Novita Nalle Taika. Langasta pakko sanoa sen verran että en vieläkään tiedä voinko elää noiden värien kanssa. Tykkään liukuvärjätyistä langoista mutta tämä on hitusen liian levoton minun makuun. Ihanan pehmeää kyllä mutta aika näyttää tuleeko käytettyä.


Kauluri on neulottu koneella ensin tasona, ommeltu putkeksi ja lopuksi virkkasin tuohon reunaan tuollaisen koristeen. Ihan kiva tuli mutta hitusen vähemmän olisi saanut olla silmukoita. Tässä oli 130.
Pipo ihan perushöttöä. Nelosen puikoilla 114 silmukkaa. Olisi kyllä pitänyt tehdä vähän pidempi että hitusen lörpöttäisi mutta ei vaan ranteet kestäny millään. Tässäkin oli kestämistä :(

Mutta siinäpä ne. Iloinen kuitenkin olen että jotain valmistui. Neuloosi on todella pahana kun vain kädet olisivat yhteistyökykyisiä. Eilen oli pakko jättää taas kokonaan väliin ja innostuin kokeilemaan ristipistoja. Se onkin ollut kokeilu listalla pitkään. Mutta siitä vaikka sitten toisella kertaa :)

4 kommenttia:

  1. Ihana setti! Itselläkin on pari kerää tuota lankaa jemmassa ja kovasti olen miettinyt mitä siitä tekisi, kun on niin ihanan väristä mutta levotonta :D
    Hyvin kyllä sopii tuohon tuubiin ja pipoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli ei muuta kuin puikoille :) Nämä on niin perushöttöä että menee kivasti telkkarineuleina. Reunapitsi on muuten kirjasta Virkkaa ja viimeistele, 150 koristereunusta ja -kulmaa.

      Poista
  2. Kivannäköiset kuteet. Eikä näytä yhtään liian levottomalta. Minulla on ollut sama pelko sen ruskeasävyisen Nallen kanssa. Huivi on puikoilla, mutta ei meinaa valmistua millään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kans yrittäny huivia aloittaa mutta aina menee purkuun. Ei vaan ota mikään malli nyt luonnistuakseen. Nämä peryshötöt on vähän tylsiä mutta valmistuvat sentään :)

      Poista