tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kesken, bh 16/31

Onko muilla koria, kaappia tai pussia missä roikkuu syystä tai toisesta melkein valmista tai suorastaan valmista materiaalia joka vain ei ota löytääkseen paikkaansa maailmassa? Minulla on ainakin yksi kori minkä juuri kävin läpi ja meinasin esitellä hieman sen sisältöä tänään. En todellakaan tiedä mitä näille pitäisi tehdä, purkaa, viimeistellä vai mitä. Ehkä se tässä samalla selviää.


Hello Kitty huivi meidän pinkille prinsessalle. Ohje muuten löytyypi täältä. Tämän aloitin joulun aikoihin mutta vieläkin puuttuu korvat ja kasaus. Plaah iski kun neiti sai joulupukilta huivin, hatun ja hanskat Hello Kittyä tietenkin. Tarttis ehkä viimeistellä ja lahjoittaa eteenpäin jos neiti ei tästä innostu.


Sekalaisia tähtiä, kukkia ja sydämiä. Ei tietoa mitä näille pitäisi tehdä vai pitäisikö purkaa vain. Hmm... Laitetaan vielä mietintämyssyyn :)


Kynsikkäät virkaten mallilla jota en edes muista. Ei mitään tietoa milloin aloitettu ja miksi jääneet kesken. Luulisin että viimeistelen ja otan käyttöön. Lanka on kyllä selvästi Novitan Puroa mistä tykkään hurjan paljon.Mekko pikkuneidille joka on ollut kesken jo niin pitkään ettei edes enää mene viereen. Mitään muuta ei puuttuisi kuin tuon toisen taskun kiinnitys ja lankojen päättelyä. Täytynee viimeistellä ja lahjoittaa eteenpäin. En millään viitsisi purkaa kun on kuitenkin melko nätti.


Pikkuruiset tossut ja myssy, kokoa vastasyntynyt. Lankana näyttäisi olevan Rose Mohair. En tiedä mitä olen ajatellut kun tuskin tuntuu kovin mukavalta pikkuisen ihoa vasten... Luulen että viimeistelen ja annan pienimmälle neidille nukkeleikkeihin.


Koukuttu hiuspanta Novitan Miamista ja Woolista. Tehty ainakin parisen vuotta sitten. Taisi olla ihan oma kokeilu kun ostin koukkuamiskoukun. Viimeistelen ja toivon että esikoinen hyväksyy käyttöön.


 Pipa ja tuubihuivi Novitan Rosesta itselle. Molemmat mallit omia. Tämän aloitin kyllä vasta tammikuussa mutta motivaatio lopahti tuon tuubin kohdalla. Jos ens talveksi saisi valmiiksi :)


Ruokalappu pienimmälle Novitan Bambusta. Ihan pelkkä nappi puuttuisi. Hemmetti että sitä ihminen on saamaton... Eli viimeistelyyn ja käyttöön. Nyt heti senkin laiskimus!


Luupatut sukat uudella kantapääkokeilulla. Ja kantapäät meni pieleen. Hoksasin kyllä neuloessa jo mutta silti oli pakko rykiä loppuun. Nämä luulen että menee suosiolla purkuun ja langat uuteen käyttöön. Ehkä kokeilen sukkia uudelleen...

Huh! Eikä tässä tosiaan edes ole ne työt mitkä aktiivisesti on työn alla. Niitä taitaa tällä hetkellä olla neljä tai viisi! Joku joskus kysyi minulta tuleeko paljon valmista kun aina olen puikot tai koukut kädessä. Kuten huomaa, ei tule :) Enemmän tulee keskeneräistä ja ne jotka valmistuu, pääsee kyllä heti käyttöön. Pitäisi varmaan parantaa tapansa ja saattaa nämä keskeneräiset ensin valmiiksi...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti