keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Voihan plääh...

Paha neule plääh sen kun jatkuu. Ja on myös laajentunut yleispläähksi eli hitusen on ihmisestä veto pois. Oisko jotain kevätväsymystä hitusen ilmoilla. Kirjoittaminenkin on tuntunut niin työläältä että uutta postausta olen yrittänyt saada aikaiseksi jo useamman viikon...

Mutta itse asiaan. Vaikka edelleen neuleplääh jatkuu, olen jopa saanut jotain aikaiseksi. Itse asiassa parikin juttua. Helppoja perusneuleita ilman suurempia klumeluureja mutta kuitenkin jotain. Kuten täällä uhkailinkin pistin puikoille vielä toisen kolmiohuivin. Malli Novitan mutta tällä kertaa lähdin Ravelrystä etsimään vähän leveämpää ja näyttävämpää reunusta. Sellainen löytyikin täältä.


Huivista tuli tooooodella iso. Hyvin kevyen pingotuksen jäljeen leveys oli parisen metriä. Puikot taisi olla 5mm samoin kuin koukku. Ja lankana siis 7 veikan violetti. Tuo väri on aivan ihana mutta ei näissä kuvissa näy ihan samanlaisena.


Minun pieni totinen torven soittaja :) Ei ollut kauhean innoissaan kun aamulla ennen kouluun lähtöä piti alkaa malliksi...


Pitsimallia jouduin hitusen muokkaamaan ekoilla kahdella rivillä ja viimeisellä että sain mieleisen. Mutta kyllä tykkään. Vielä en tiedä jääkö omaan käyttöön vai laitanko lahjalaatikkoon odottamaan sopivaa saajaa. Väri on kyllä kaunis eli menisi ainakin sen puolesta myös omassa käytössä mukavasti. Ehkä pitäis pipo vielä kaveriksi tikutella ensi talvea odottelemaan.

Toisen valmistuneen työn kuvaaminen vielä jäi kun perheen pienin malli ei suostunut yhteistyöhön. Mutta palaan siihen myöhemmin kun saan kuvat otettua.

1 kommentti:

  1. Jos yhtään lohduttaa niin minusta sinä olet ollut tosi ahkera neulerintamalla. Minulla on jäänyt kutimukset ihan kevätharavointien, lenkkeilyn ja tänään vatsatautisiivousten jalkoihin. Ei edes vaivainen sukkapari valmistu, saati pitsineule joka on myös puikoilla. Mutta nyt ei niitä murehdita, nautitaan Vapusta ja vapaista!

    VastaaPoista