tiistai 3. kesäkuuta 2014

Uusi "ystävä"

Koko toukokuu hujahti ohi päivittämättä. Hyi minua :) Suoraan sanoen hienot kelit veivät enemmän ulos ja muutenkin tekemistä on tuntunut taas riittävän. Mutta ei hätää, täällä ollaan edelleen hengissä.

Tälle päivää aiheena onkin jotain ihan muuta kuin käsitöitä. Tai oikeastaan aiheena on käden työt eli siivoushommia. Liityin tässä jokin aika sitten Buzzadoriksi. Perusideana on kokeilla erilaisia tuotteita ja sitten kertoa niistä eteenpäin. Lisää tietoa buzzadorina olosta löytyypi täältä. Ensimmäisen kampanjani puitteissa sain kotiin kokeiltavaksi Chillit Bang! tuotteita. Cillit Bang Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen ja Cillit Bang Active Foam Saippuajäämät ja suihku olikin ihan uusia tuotteita minulle. Olen siivousaineiden kanssa melkoisen merkkiuskollinen ja ostan yleensä aina samoja hyviksi havaittuja aineita.

Mutta siis tänään kokeilin ensin tuota tehopuhdistajaa. Kokeilua varten jätin vessan lavuaarin pesemättä yli viikoksi ja tulos olikin melkoisen kamala... Tässä todisteet.


Yök! Tiedän että jälki on kamalaa. Mutta eipä muuta kuin kokeilemaan uutta tököttiä. Koska lähtötilanne oli paha, ruiskin ainetta oikein huolella ympäri lavuaaria.


Jännää oli että tahrat alkoivat valua melkein heti aineen mukana. Pikkuisen harjasin pahimpia kohtia mutta muuten selvisi ihan kevyellä rätin heilautuksella. Lopputulos oli kiva yllätys. Kaikki vanhatkin piintyneet kohdat loistavat puhtautta ja hammastahnajäämät oli hävinneet ilman suurempaa kuurausta. Jos vertaan tätä nykyiseen puhdistusaineeseeni niin täytyy sanoa että tämä jää nyt käyttöön. Ainoa miinus puoli oli melkoisen vahva tuoksu mutta pienellä tuuletuksella siitäkin selvisi. Eli suosittelen siis kaikille lämpimästi :)

Active Foam jäi vielä tänään kokeilematta mutta sekin pääsee testiin ihan pika puoliin. Palaan siis asiaan toisena päivänä :)

1 kommentti:

  1. Oho. Uusi harrastus! Sinä sitten ehdit. Neulontapuolella on kyllä ollut hiljaista täälläkin.

    VastaaPoista