tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kolmioo pukkaa

Viime postauksessa vilahtanut kolmiohuivi tulikin melko pikaisesti valmiiksi. Tätä oli kiva neuloa telkkaria katsellessa kun sai posotella aina oikeaa menemään. Jopa ranteet olivat sitä mieltä että tämä oli ihan ok projekti :)


Lankana minulla oli tässä ohjeesta poiketen Novitan Wool ja Säde yhdessä ja reunassa pelkkää Woolia. Ohjeen (uusimmasta Novitan lehdestä) huivi oli tehty Miamista kaksin kertaisena. Puikkoina oli 7mm ja koukkuna 3 mm. Vaikka langat oli melko ohuet tästä tuli silti melkoisen paksu huivi. Jos sää pysyy yhtä lämpimänä kuin tänään niin tuskin enää tälle keväälle tulee tätä käytettyä. Tuo väri on kyllä niin nami että saatan siitä huolimatta roikasta tuon kaulaan joku päivä :) Vielä tarttis saada pipo samaan sarjaan mutta en tiedä riittääkö siihen enää langat. Nämä kun oli jo jonkin tovin marinoituneet niin en tiedä saako edes lisää. 


Neuleplääh edelleen jyllää joten vain nämä helppoakin helpommat neuleet onnistuu. Siispä päätin ottaa tämän puikoille uudelleen. Tällä kertaa yksinkertaisesta seiska veikasta. Suapi nähdä tuleeko siitä yhtä ihana :)

3 kommenttia:

  1. Bongattu livenä sun kaulassa - eli pääsi käyttöön vielä tälle keväälle :) Herkkuväri tosiaan.

    VastaaPoista
  2. Onneksi oli niin viileä päivä että vielä pääsin kokeilemaan. Uutta jo pukkaa joskin hitaanlaisesti :)

    VastaaPoista