torstai 3. huhtikuuta 2014

Paluu arkeen

Niin se bloggaajien haaste hurahti ja minä tipuin kärryiltä ja pahasti. Siinä vaiheessa kyllä jo arvasin että niin käy kun meillä alettiin sairastamaan muutama viikko sitten. Nytkin olen valvonut useamman yön kun Pikku-K:ta on kiusannut vesirokko ja flunssa sekä uudet hampaat... Voisin sanoa etten ole kovinkaan tehokas ihminen väsyneenä...

Viime postauksissa mainitsemani reissu oli kuitenkin ihana hengähdys hetki arkeen. Perjantaina saunottiin pitkän kaavan mukaan ja eksyttiin vielä paikalliseen ravinteliin laulamaan karaokea. Lauantai olikin sitten pyhitetty reippaalle ulkoilulle. Kävimme ajelemassa moottorikelkalla sekä mönkijällä, mikä muuten oli aivan mahtavaa vauhdin hurmaa :) Kokeiltiin myös pilkkiä, jokseenkin minä ainakin varsin heikolla menestyksellä. Myös grillikausi avattiin nuotiomakkaran ja nokipannukahvien merkeissä.
Sunnuntai menikin sitten ihan levätessä ja kotiin paluuseen valmistautuessa. Ja olikin raskas paluu arkeen... Toivottavasti tämä meidän kierre loppuisi pian. Pikaisen laskemisen perusteella neljä viikkoa on nyt mennyt niin että periaatteessa koko ajan on vähintään yksi perheenjäsen ollut enemmän tai vähemmän kipeänä :(

Käsityöt junnaa nyt pahasti paikoillaan. Useita keskeneräisiä lojuu taas ympäriinsä mutta oikein mikään ei etene vieläkään. Novitan uudessa kesä lehdessä oli kivan näköinen mutta yksinkertainen huivi jonka otin heti puikoille. Langat kyllä vaihdoin kun varastoista en vastaavia löytänyt. Tässä Novitan Wool ja Säde puikoilla yhtä aikaa. Ohjetta huiviin ei ainakaan vielä löydy Novitan sivuilta mutta kuva huivista löytyy täältä.


 En tiedä mitä tälle lankailu-on-plääh-tilalle voisi tehdä. Kun tuntuu etten muutenkaan oikein tiedä miten päin pitäisi olla kun neuloa eikä virkata oikein viitsi. Nyt tarttis jonkin ihan muunlaisen projektin... Hmm... Ehkä pikku visiitti Pinterestiin voisi olla paikallaan. Siis toimeen!

Toiveikasta torstaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti