perjantai 15. marraskuuta 2013

Ja taas hujahti aika...

Kyllä se aika vain rientää. Viime kerrasta on luvattoman pitkä aika mutta voin puolustella asiaa ainakin itselleni sillä että meillä on ollut paljon aivan kaikkea. Elämä on heitellyt eteen jos vaikka minkälaisia haasteita eikä pienimpänä muuntuminen kuusi henkiseksi perheeksi. Murhetta ja iloa on ollut melko tasapuolisesti ja täytyypä sanoa että ainakaan tylsää ei ole ehtinyt olla. Loppu vuosikin näyttää melko vauhdikkaalta joten ei muuta kuin eteenpäin, sano mummo lumessa.

Pikku-K:sta on jo kasvanut puoli vuotias hurmaava nuori mies. Kaikilla lapsilla on ollut pienenä enemmän tai vähemmän allergioita ja valitettavasti myös K on joutunut niistä hieman kärsimään. Viljat on edelleen pois ruokavaliosta ja muutenkin ollaan melko varovaisesti edetty uusien ruokien kanssa. Mutta onneksi pikku mies omaa aivan valtavan hyvän ruokahalun ja kaikki mitä uskaltaa hänelle antaa, maistuu varmasti. Hyvin jännää on kyllä ollut seurata miten erilainen poikalapsi voi olla kun näitä tyttöjä on jo kolme :) Kaikista eniten äidille tuottaa ongelmia olla haalimatta ihania vaaleanpunaisia hörsötyksiä ja keskittyä enemmän autoihin ja pääkalloihin kuten isä toivoo. 

Nuori herra mummin kutomissa kaksin kertaisissa tumppusissa ja uusissa villasukissa. Kyllä passaa naureskella kun ei palella :)
Räpellykset ja käsityöt on kyllä kulkeneet koko ajan mukana ja jotain on jopa tullut saatua valmiiksi. Jostain syystä kuvaaminen on jäänyt aivan kokonaan vaikka mielelläni aina uusista valmistuneista otankin itselleni muistoksi ainakin yhden kuvan vaikka en muuta niistä ottaisikaan ylös. Langoilla lähinnä tulee leikittyä ja nyt syksyn tullen pipoja ja hanskoja sekä kaulahuiveja on tullut väsäiltyä lapsille.

Olen viime päivät paljon pohdiskellut tämän blogin kohtaloa ja päättelin että josko vielä yrittäisin kuitenkin saada tämän toimimaan omalle kohdalleni. Paljon on mietteitä mitä olisi kiva saada kirjoiteltua ylös elämästä ja räpeltämisestä. Sen verran kyllä muutan alkuperäistä suunnitelmaa että päivitykset varmaan tulee enemmän hoidettua puhelimella tai tabletilla kun koneelle tulee niin harvoin nykyään istahdettua. Tarttee vissiin alkaa katselemaan mitä sitä oikeasti on tullut saatua aikaiseksi ja josko jonkun kuvankin saisi räpsäytettyä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti