keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tahratestiä

Palaan vihdoin Buzzador-hommeleihin eli Vanish-tuotteiden testaukseen. Ensimmäisenä otin työn alle Vanishin Powergel-tahranpoistajan ja laitoin sen todelliseen tehotestiin. Ostin nimittäin kirppikseltä pikkuneidille paidan jossa oli ikitahra. Pakko oli siis hankkia tahra kun kotoa ei sopivaa löytynyt :)




Ei muuta kuin Vanishia tahralle ja hetken odottelua. Paita koneeseen ja perään laitoin vielä Vanish Oxi Action Extra Hygiene-pulveria. Pesin koneessa muitakin kirpparilta haalittuja vaatteita ja ajatus extra-puhtaudesta oli enemmän kuin tervetullut.


Tässä sitten loppu tulema. Jos oikein tarkasti syynää tahrat ovat vielä juuri havaittavissa mutta melko hyvä suoritus kuitenkin kun tahrat ovat saaneet ässehtiä ihan rauhassa ties kuinka pitkään. Pyykissä oli myös mielestäni mukavan raikas tuoksu, ilmeisesti kiitos tuolle uudelle pulverille :)


Mutta siis pieni yhteenveto. Vanish Powergel vaikuttaisi olevan varsin varteen otettava tuote tahrojen poistoon. Mieleni tekee kokeilla sitä myös mustikalle ja muilla yhtä ihanille tahroille. Suosittelen siis kuitenkin vaikka hieman tahrat jäivätkin näkyviin. Myös ExtraHygiene saa minulta peukkuja extrapuhtaudesta ja raikkaasta tuoksusta pyykeissä.

Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, ehkä palaan aiheen kanssa vielä toistekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti