torstai 11. syyskuuta 2014

Kesällä valmistuneita

Tässä postauksessa otan pienen takapakin kesälle. Eli pari kesällä valmistunutta työtä esittelyssä. Ensimmäinen on jämälangoista tehty patalappupari. Langat oli 7 veikkaa ja koukku taisi olla 4mm. Mallit löytyneet Ravelrystä, kukkapatalappu täällä ja toinen täällä. Kumpikin on kaksinkertaisia joten pitänevät lämmön mukavasti pois sormilta. Nämä lähtivät kunnan kodinhoitajan matkaan kun hän kävi meillä viimeistä kertaa.
 
 

 
Tämä peitto on ollut työn alla piiiiiitkään (vuosia....). Juhannuksen aikoihin vihdoin sain rykästyä tämän valmiiksi ja sain toisen homman pois haastelistalta joka löytyy täältä. Valitettavasti vain kuvat eivät onnistuneet kun minulla oli niin aktiivinen kuvausassistentti :)

 
Tämä on siis tehty Novita Purosta 5mm koukulla. Kokoa tälle tuli lähemmäs kaksi metriä per sivu. Tarkkoja mittoja en tajunnut edes ottaa. Äiti oli tyytyväinen peittoonsa vaikka saikin sitä vuosia odotella :) Se täytyy sanoa että tuli aivan ihanan pehmeä ja lämmin. Jos joskus vain rahkeet riittää teen itsellenikin tällaisen. Harmi vain että Puroa ei enää ole saatavissa mutta ehkä bongaan jonkun toisen vastaavan langan.

Mutta siinäpä tällä kertaa tärkeimmät :) Katsotaan mitä muuta löytyy kesältä kuva-arkistosta. Jotain jäi kuvaamattakin kun menivät heti lahjoiksi mutta minkäs sille voipi. Eiköhän sieltä kuitenkin jotain löydy.

Ihanaa torstaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti