keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Taikapallo - tuo päiväni pelastus

Tämä vuosi on alkanut isojen muutosten ja keskisuurten ongelmien parissa painiessa. Voimat on tiukilla ja varsinkin tämä päivä oli suorastaan raskas. Mutta onneksi universumi osoitti että välillä paistaa aurinko risukasaankin. Posti toi tullessaan pakettikortin! Voitte arvata että melko vauhdilla puin pienisön ja painelin Postiin noutamaan pakettiani.

Facebookin Löysäpipoiset neulojat -ryhmässä on tässä kuussa siis taikapallovaihto. Olen muiden blogeissa ihaillut taitaen kasattuja palloja hiukka (paljon) kateellisena ja nyt vihdoin uskaltauduin itsekin mukaan. Minun kasaama paketti on vielä kasausvaiheessa koska en millään meinaa keksiä paketin sisältöä :) Vielä pari päivää armon aikaa...

Mutta siis minun pakettini tuli haettua postista. Laatikko oli iso ja painava. Laatikosta paljastui ihan ilmiselvä sukellusvene. 


Assarit apunani aloin purkaa palleroa. Lankaa tuntui riittävän loputtomiin! Lapset oli jo ihan hervottomia jännityksestä kun paketista alkoi tipahtelemaan lahjuksia. Ihana taikapalloystäväni oli muistanut ihan jokaista!


Novitan 7 veljestä Nostalgia lankaa, KnitPro-kaapeli, KnitPro-tagit ja virkkuukoukut oli mammalle. Lisäksi vielä turkoosit, mikä muuten on meidän keittiön somisteväri, pullasuti ja kaavin leivontatuokioita piristämään.


Pikku-ukko sai auton, pikku neiti HelloKitty magneetin, esiteini ihanaa huulikiiltoa, neiti pinkkiprinsessa hiuspinnejä+rannekorun ja koiriakin oli muistettu puruluin. Siis aivan järjetön määrä tavaraa ja ihanasti ajatuksella kasattu ♡ Ai että tuli niiiiiiiin paljon parempi mieli että meinasi ihan tippa linssiin tirahtaa.

Kyllä pientä ihmistä nyt hymyilyttää :) Ajatella että joku jaksaa ihan tuiki tuntemattoman ihmisen takia nähdä näin paljon vaivaa. Eli tulipas taas mukava muistutus että kivojakin ihmisiä on tuolla maailmalla. Nyt nousi kyllä paineet että saan omasta kyhäelmästäni edes läheskään näin kivan aikaiseksi. Mietintämyssy päähän ja hommiin äkkiä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti