sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Alkuun on päästävä

Olen yrittänyt aloittaa tätä bloggailua jo moneen kertaan mutta aina se on jäänyt yrityksen asteelle. Jos nyt olisi se hetki kun vihdoin onnistun. Seurailen kyllä ahkerasti muiden tuotoksia mutta nämä omat jutut jää niin helposti...

Olen kolmen lapsen äiti ja tällä hetkellä kasvattelen mahaa kotosalla eli piakkoin näitä on jo neljä. Perheeseen kuuluu myös isäntä, varsinainen tee-se-itse-mies sekä kaksi koiraa. Koti pitää minut tällä hetkellä ihan riittävän työllistettynä ja maha pakottaa lepäilemään loput ajasta mutta normi elämässä teen toimistohommia.

Käsillä teen aina kun vähänkin on aikaa ja voimia. Koska tämä raskaus on tehnyt minusta aikamoisen sohvaperunan, olen keskittynyt lähinnä lankahommiin. Muuten tulee myös jonkin verran ommeltua, tehtyä pikku tuunauksia ja muita räpellyksiä. Pinterest, tuo ihanien ideoiden ehtymätön aarreaitta, antaa ideoita kaikenlaisiin kierrätysprojekteihin ja muihin höpötyksiin. Ja vie myös mukavan siivun päivistä. Mikäs sohvalla köllötellessä kun kännykällä pääsee näppärästi ihan muihin maailmoihin.

Tällä hetkellä sylissä lepää Novita Puro langasta viritteillä oleva kassi. Idea ja toteutus omasta päästä. Tuo lanka on aivan ihana neuloa ja värit niin mahtavat että todella harmittaa kun Novita ilmoitti että langan valmistus lopetetaan. Onneksi varastosta löytyy vielä mukavan kokoinen erä kyseistä ihanuutta mutta harmillista ettei tuota enää saa oikein mistään.

Mutta siinä tämä ensimmäinen postaus. Toivon mukaan vihdoin pääsen tässä touhussa liikkeelle. Olisi mukava saada itsellekin kirjailtua ylös näitä omia räpellyksiä ja ideoita tuleviin projekteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti